HOOFDPODIUM

16u30-17u45    FREQUENT FLYER

 

MET FREQUENT FLYER VLIEG JE IN EERSTE KLASSE!

 

 

Deze partyband vierde onlangs zijn 10de verjaardag, maar de naam van de band is nu toepasselijker dan ooit. Met bandleden uit alle uithoeken van de wereld, zorgt Frequent Flyer voor een uitgelaten sfeer en ambiance op élk feest. Pop, funk, soul, disco en rock uit de jaren 70,80,90 en de nillies, bij Frequent Flyer komt het allemaal aan bod!

 

Vocals Frédéric en Iris zongen lang geleden al samen in een popgroep en hadden niet gedacht nog ooit samen op het podium te staan. Maar de zangkriebels zijn gebleven en het samen plezier maken op het podium hebben ze duidelijk niet verleerd. Aan de drums zit de founding father van Frequent Flyer, Bert. Voeg daarbij de heerlijke grooves van bassist Derek , de vette gitaarsolo’s van Kevin en de funky melodieën van Gustavo aan de keys en Frequent Flyer is klaar voor elk podium groot of klein.

 

Deze partyband heeft maar één doel voor ogen: zorgen dat het publiek de dansvloer niet verlaat en iedereen samen uit de bol laten gaan. En toevallig amuseren ze zich zelf ook rot op dat podium samen!

 

 

 

18u30-19u45    Isabelle A

Op 10 april 2017 gaat de derde editie van Liefde voor Muziek van start waar Isabelle nummers van Natalia, Clouseau, Josje, Lady Linn en Gers Pardoel naar haar hand zette. Door haar bijzondere zangtalent werd ze al snel uitgeroepen tot de revelatie van het programma. Dat succes was meteen de aanleiding om een nieuw album uit te brengen. “Zo zal het zijn” is sinds 7 juli overal verkrijgbaar. In de zomer speelt ze met uitgebreide bezetting overal in Vlaanderen. In haar band spelen leden van Gorki en Whodads.

 

 

20u30-21u30    Merdan Taplak Orkestar

Reboot, full speed ahead. De Antwerpse deejay en producer Merdan Taplak viert zijn tienjarig bestaan met de comeback van zijn populaire beatbrass­band MERDAN TAPLAK ORKESTAR. Wat in 2007 begon als een muzikaal experi­mentje - één deejay, vier blazers en een accorde­o­nist - mondde uit in een bruisend feestje op binnen- en buiten­landse podia. Na meer dan 60 shows elk jaar, enkele tv- en radiover­schij­ningen en een handvol releases op interna­ti­o­nale compila­ties, besloot de band even wat gas terug te nemen. Maar nu zijn ze terug, met volle batterijen, klaar om de draad weer op te pikken. Feest garanti, met Merdan Taplak Orkestar 2.0.

 

 

22u15-23u30    De Kreuners

De Kreuners zijn terug, met alle grote hits, een fijne greep uit onbekender werk, en vooral: veel goed humeur.   

 

 

23u45-00u30    Zwartwerk

Zwartwerk is een hip hop-collectief uit Mechelen, maar de vier mc's en dj zijn allen afkomstig uit Angola en Congo. Ze brengen een zwoele mix van hip hop, zouk, kuduro en afrohouse.
Ze brengen een energieke liveshow met veel groove en dansbare beats.

 

Kanaalfeesten 2018   |   Pastorijstraat 1, Willebroek   |   0800 9 2830   |   E-mail  kanaalfeesten@willebroek.be