Vrijdag 23 juni

Hoofdpodium

18u45’ – 19u45’    Claude Cologne

  

Claude Cologne! Een gekke naam voor een dito bende. Rijpe Willebroekse coverband versterkt met bangelijk talent uit Aartselaar. Een avond met ons gaat van Vlaamse rock naar Duitse hard rock, van snoeiharde gitaarriffs naar meeslepende new wave.

Claude Cologne

 

 

20u30’ – 21u45’    Christoff

  

Christoff staat 25 jaar in het vak en is uitgegroeid tot de absolute schlagerkoning van Vlaanderen en de populairste Vlaamse artiest van de voorbije jaren. Met 7 platina en 2 gouden platen en ontelbare hitsingles wist hij een groot en trouw publiek op te bouwen. Christoff won inmiddels ook 6 keer de Radio 2 “Zomerhit’-trofee en 5 keer de MIA in de categorie ‘populair’. Met zijn live shows heeft hij de reputatie opgebouwd van een topentertainer, die elke locatie in vuur en vlam weet te zetten. Christoff bouwt ook als radio- en tv-presentator een mooie carrière uit en scoort gigantisch in Duitsland met zijn KLUBBB3-project samen met Jan Smit en Florian Silbereisen.

 Christoff

 

 

22u30’ – 24u00’    The Magical Flying Thunderbirds

  

Herinnert u zich The Magical Flying Thunderbirds nog? Vast wel, want naar schatting meer dan een half miljoen Vlamingen zagen de vetste partyband van het land al aan het werk. Tot zes jaar geleden het doek viel, maar nu staan Alain Bokken, Philippe Bokken, Miguel Wiels, Pallieter Van Buggenhout en zanger annex ceremoniemeester Charel van Domburg weer klaar om met de ‘Tour MFT 2017’ elk festival, elke concertzaal, elke jaarmarkt om te toveren tot een feestwalhalla zonder weerga. Zoals we dat van hen gewend zijn, zullen ook in 2017 humor en fun weer de hoofdingrediënten zijn van hun shows. “We hebben tot 6 jaar geleden ontzettend veel fijne shows gegeven” zegt Charel van Domburg. “Op dat elan willen we in 2017 verdergaan, maar onze playlist zal uiteraard wel aangevuld worden met hedendaagse hits.”

 

 The Magical Flying Thunderbirds

 

 

Perron IV-Stage

 

Op vrijdagavond wordt het podium op het August Van Landeghemplein ingevuld door Jeugdhuis Perron IV. Verwacht je maar aan een goede dosis lokaal talent!


Kanaalfeesten 2017   |   Pastorijstraat 1, Willebroek   |   T 03 866 91 22   |   E-mail  kanaalfeesten@willebroek.be